Om

MJ Golv är ett familjeföretag och har en lång och bred kunskap inom renoveringar av trägolv som sträcker sig 18 år tillbaka i tiden.

Våran strävan har alltid varit att ha kunden i första fokus, och vara lyhörd inför personen som har en önskan att få sitt golv renoverat eller installerat.

Mötet mellan kund och oss, ska vara glädjande och informationsrikt. Vi är oerhört tålmodiga, och ingen fråga är för dum för att ställas.

Vi strävar alltid efter att ge kunden så detaljerat svar som möjligt på deras frågor, eftersom vi tror mycket på att förståendet över vårat arbete ligger just i kommunikationen.

Vi på MJ Golv är alltid glada och positiva. Och vi är alltid på plats till den angivna tiden. När det kommer till kvalitet, så tummar vi inte på det. Vi vill leverera topp kvalitet alla dagar om året.Miljövänliga produkter och nöjda kunder

MJ Golv har valt att arbeta på så miljövänligt sätt som möjligt, och har därför valt att arbeta med Pallmanns produkter i första hand.

Skulle Pallmanns produkt inte motsvara det kunden vill ha, då kommer kunden informeras om vilka andra bra produkter som finns, och vilka som är mer eller mindre miljövänliga.

Det viktigaste är att alltid kunna ge kunden ett golv som dem är nöjda med.

Vi på MJ Golv ser varmt fram emot att ha just dig som vår nästa kund!